Oficina de Lleida: 973 23 64 52​

Oficina de Balaguer: 622 40 71 24

Oficina de Montblanc: 977 86 13 39

Model 347

Què és i quan presentar-ho

El Model 347 és una declaració informativa que les empreses i professionals autònoms han de presentar anualment a l'Agència Tributària. Aquesta declaració té com a objectiu informar sobre les operacions realitzades amb altres empreses o professionals durant l'any anterior.


En aquesta declaració s'han de reflectir les operacions que superin els 3.005,06 euros durant l'any natural. Això inclou tant les operacions de compra com de venda, així com altres tipus de transaccions com arrendaments o prestacions de serveis.


La presentació del Model 347 s'ha de fer durant el mes de febrer de cada any, concretament entre els dies 1 i 28. És important tenir en compte aquest termini per evitar possibles sancions o recàrrecs.


Cal destacar que aquesta declaració és obligatòria per a totes les empreses i professionals autònoms, independentment de la seva forma jurídica o del règim fiscal al qual estiguin sotmesos.


En resum, el Model 347 és una declaració informativa que les empreses i professionals autònoms han de presentar anualment per informar sobre les seves operacions amb altres empreses o professionals. La seva presentació s'ha de fer durant el mes de febrer de cada any.

IRPF
Càlcul del tipus de retenció per a l'IRPF al gener