Oficina de Lleida: 973 23 64 52​

Oficina de Balaguer: 622 40 71 24

Oficina de Montblanc: 977 86 13 39

Confirming

Què és i com funciona un confirming?

En el món empresarial, és comú trobar-se amb termes i conceptes que poden ser desconeguts per a moltes persones. Un d'aquests termes és el "confirming". En aquesta notícia, explorarem què és i com funciona aquesta pràctica financera.


El confirming és un servei financer que permet a les empreses gestionar els seus pagaments a proveïdors de manera eficient i segura. Aquest servei és ofert per les entitats financeres, com ara bancs i caixes, i és especialment útil per a les empreses que tenen una gran quantitat de proveïdors i realitzen pagaments regularment.


El funcionament del confirming és senzill. L'empresa que contracta aquest servei envia una llista de pagaments als proveïdors a l'entitat financera. A continuació, l'entitat financera es posa en contacte amb els proveïdors per confirmar les factures i verificar que els pagaments són correctes. Una vegada confirmats, l'entitat financera es compromet a realitzar els pagaments als proveïdors en la data acordada.


Aquest servei ofereix diversos avantatges per a les empreses. En primer lloc, permet una major agilitat en la gestió dels pagaments, ja que l'empresa només ha de proporcionar la informació necessària a l'entitat financera i aquesta es fa càrrec de tot el procés de pagament. A més, el confirming també ofereix una major seguretat, ja que l'entitat financera verifica les factures i assegura que els pagaments es realitzin correctament.


Conclusió:


En resum, el confirming és un servei financer que facilita la gestió dels pagaments a proveïdors per a les empreses. Aquest servei ofereix agilitat i seguretat en el procés de pagament, permetent a les empreses centrar-se en altres aspectes importants del seu negoci. Si tens una empresa amb una gran quantitat de proveïdors, el confirming pot ser una opció interessant per a tu.

Fiscalitat
Principals novetats fiscals que marcaran l'any 2024